السبت، 21 نوفمبر 2015

عيش السرايا

عيش السرايا

 مواد لازم :
نان تست ۱۰ عدد
شیر یک لیتر
نشاسته ۸ قاشق غذاخوری
خامه ( قشطه ) ۲ لیوان معادل ۳ قوطی
نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
عصاره بهار نارنج یا گلاب ۴ قاشق غذاخوری
شیره نازک ( متشکل از ۲ لیوان آب جوش مخلوط با ۶ قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غ بهار نارنج )
پودر پسته برای تزیین


طرز تهیه :
- لبه های نون هارو جدا کرده و بگذارید توی فر تا کمی خشک شه؛

- نون هارو به عنوان کراست توی ظرف مورد نظرتون میچینید؛


- شیره رو میریزید روی نون ها تا به خوردش بره؛


- شیر رو میذارید بجوشه ، شکر و بهار نارنج و عسل و نسکافه رو بهش اضافه میکنید؛


- نشاسته رو با یه لیوان آب مخلوط کرده و به مخلوط شیری که در حال جوشه اضافه میکنید،

- همین که دیدید مخلوط نشاسته و شیر داره غلیظ میشه حرارت رو کم کنید و به همزدن ادامه بدید تا وقتی که به نهایت غلظتش برسه؛


- خامه رو بهش اضافه میکنید و خوب هم میزنید تا وقتی که کاملا با هم مخلوط شده باشن، از حرارت دورش کرده و میریزید روی نون و شیره ؛

- روش رو با پودر پسته تزیین کنید و بذارید یخچال تا سرد شه و بعد برش داده و سرو میکنید؛


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق