السبت، 21 نوفمبر 2015

عصاره گوشت

براي طعم دادن به غذاهاتون به جای استفاده از ماجی و عصاره های آماده مشابه موجود در بازار از استخوان تازه استفاده کنید.

هر وقت که واسه خرید گوشت به سوپر مارکت یا قصابی میرید در کنار خرید گوشت مورد نظر از قصاب محترم بخواید تا یه مقدار استخوان خالی هم بهتون بده ، استخوان ها رو بسته بندی کرده و برای انواع خورشت هایی که از گوشت بدون استخوان درش  استفاده میکنید ، برای تهیه سوپ ، حلیم ، ماکارونی ، و غذای کودک تون استفاده کنید.
مثلا وقتی دارید قرمه سبزی درست میکنید چند تا تیکه استخون هم همراه با گوشت بذارید بپزه و در آخر کار خارجش کنید، یا برای تهیه سوپ استخوان هارو با ادویه ماسالای درسته و زرد چوبه میذارید بپزه و بعد از صافی ردش میکنید و به سوپ اضافه میکنید، یا حتی میتونید همین عصاره استخوان رو که صافش کردید تو کیسه فریزر ریخته و فریزش کنید واسه روزایی که عجله دارید، وگرنه استفاده از عصاره تازه، فواید خیلی بیشتری واسه خودمون و بچه هامون داره.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق