السبت، 21 نوفمبر 2015

سُس پاپریکا

فلفل دلمه قرمز ۱ کیلو
فلفل تند سبز یا قرمز ۴ تا ۵ عدد
نمک دریا یا نمک عادی ۱ قاشق غذاخوری

همه فلفل ها رو شسته و خشک میکنید و اونارو خُرد کرده و شکمش رو خالی کرده و توی غذا ساز همراه با فلفل تند ها پوره شون میکنید ، پوره آماده شده رو میذارید روی حرارت تا زمانی که کاملا آبش چیده شه و به غلظت مورد نظر برسه، غلظتش تقریبا همون غلظت آب گوجه باشه ، در آخر یکی دو قاشق آب گوجه هم واسه خوشرنگ تر شدنش بهش اضافه میکنید با نمک و مخلوط که شد خاموش کرده و بذارید سرد شه و بعد میریزید توی شیشه ای درش رو محکم میبندید!

* حواستون باشه آبش کامل بخار شه تا کپک نزنه، وقتی ديدید داره تفت میخوره همش بزنید و بعد خاموشش کنید.

* این سُس رو تو هر غذایی که رب گوجه میخواد میتونید استفاده کنید، مخصوصا واسه انواع ماکارونی ها .

                               

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق