الأربعاء، 2 ديسمبر 2015

کیک نارگیلی

 کره نرم شده ۱ لیوان 
شکر ۲ لیوان 
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳ لیوان
بیکینگ پودر ۲ و نیم ق چ 
شیر ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری  
خامه زده شده یا ( کریم لیمویی ) برای فیلینگ و کاور
پودر یا رنده نارگیل ۱ لیوان
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

۱ - کره رو با درجه متوسط همزن ۱۰ دقیقه میزنید تا وقتی حسابی پف کنه ، شکر رو به تدریج اضافه میکنید و باز هم میزنید ، تخم مرغ هارو به همراه وانیل اضافه میکنید و بعد از اضافه هر کدوم هم میزنید و سپس بعدی؛

۲ - آرد رو همراه با نمک و بیکینگ پودر الک کرده و به مخلوط کره اضافه میکنید و در حدی که خوب مخلوط شده باشن هم میزنید ،  شیر رو هم در سه مرحله اضافه کرده و بعد از هر مرحله هم زده و بقیه شیر رو میریزید؛ و در آخر پودر نارگیل رو اضافه میکنید؛ 

۳ - و در فری که از فصل با حرارت ۱۸۰ درجه گرمش کردید به مدت ۴۵ دقیقه قرارش میدید، بعد از آون مدت خلال دندان و یا چنگال رو درش فرو میکنید ، اگه تمیز بیرون اومده که پخته اگر نه حرارت بالا رو هم روشن میکنید تا از قسمت فوقانی هم بپزه ، بعد از خارج کردنش از فر ۱۰ دقیقه میذارید توی قالبش سرد شه بعد خارجش میکنید و قبل از برش دادن میذارید کاملا سرد شه ؛ 

۴ - کیک رو برش داده و با فیلینگ دلخواه تون پر  میکنید، من با خامه فرم گرفته پرش کردم ، و لایه هارو روی هم گذاشته و اطراف کیک رو هم یه لایه نازک خامه کشی میکنید و سطح و اطراف کیک رو با رنده نارگیل و یا پودرش میپوشونید؛

* میتونید به جای شیر عادی از شیر نارگیل استفاده کنید ، در این صورت پودر نارگیل رو حذف میکنید، و البته طعم نارگیلی مطبوعی رو میگیره کیک تون.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق